De Gewichtsconsulent

Watermeloen-ijsjes

10 minuten

6 ijsjes

8 uur

Ingrediënten:

1 kleine, pitloze watermeloen, geschild
2 kiwi’s, geschild
1 el honing
1 limoen, sap en rasp
2 el pompoenpitten

Bereiding:

Pureer de watermeloen met het limoensap, de limoenrasp en de honing in een blender of met een staafmixer tot een gladde puree. Roer daarna de pompoenpitten door de fruitpuree.

Pureer ook de kiwi’s in een blender of met een staafmixer tot een gladde puree.

Doe beide fruitpurees in 2 maatbekers. Schenk de watermeloenpuree in 6 ijsvormpjes, tot de vormpjes bijna vol zijn.
Schenk de ijsvormpjes daarna vol met de kiwipuree. Steek de
stokjes in de ijsvormpjes en laat minimaal 8 uur hard worden
in de vriezer.

Voedingswaarden per ijsje: kcal: 81
Koolhydraten: 9,5 gram, Eiwitten: 2 gram, Vetten: 2,5 gram, Vezels: 1 gram

Watermeloen-ijsjes