10 minuten
2 porties
1 komkommer
200 gram gerookte kip *
1 kiwi
100 gram veldsla
60 gram verse, zachte geitenkaas
20 gram walnoten (of noten naar keuze)
40 gram pompoenpitten
2 tl olijfolie
1 el appelciderazijn
Paar takjes verse basilicum
Zwarte peper
* Je kunt de gerookte kipfilet ook vervangen door gewone kipfilet.
Snijd de gerookte kip, komkommer en kiwi in plakjes en hak de basilicum fijn.
Meng de veldsla, basilicum, kip, komkommer, walnoten, pompoenpitten en kiwi door elkaar.
Maak een dressing van de olijfolie en appelciderazijn en zwarte peper.
Serveer de helft van de salade met de helft van de dressing en verdeel er 30 gram verse zachte geitenkaas over.
Bewaar de andere helft van de gerookte kip-kiwi salade, dressing en geitenkaas voor morgen.
Voedingswaarden per portie: kcal: 436
Koolhydraten: 17 gram, Eiwitten: 37,5 gram, Vetten: 23 gram, Vezels: 8 gram