De Gewichtsconsulent

Traybake met kabeljauw, venkel en linzen

35 minuten

40 - 45 minuten

Ingrediënten:


120 gram kabeljauwfilet
120 gram voorgekookte linzen, afgespoeld
40 gram Parmezaanse kaasvlokken
1 venkel, in plakjes
50 gram rucola
2 el olijfolie
2 tl viskruiden
½ citroen, in plakjes

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Meng de linzen met de venkel, de helft van de viskruiden en 1 el olijfolie. Spreid uit over de bakplaat en bak 15 minuten in de oven.

Haal de bakplaat weer uit de oven en leg de kabeljauwfilet in het midden. Besmeer de kabeljauw met de overige olijfolie, bestrooi met de overige viskruiden en leg de plakjes citroen op de kabeljauw. Bak nog 10 - 15 minuten in de oven.

Verdeel daarna de rucola en de Parmezaanse kaas over de traybake.

Vervang de kabeljauwfilet door 100 gram halloumi aan
één stuk.

Voedingswaarden: kcal: 613
Koolhydraten: 19,4 gram, Eiwitten: 52 gram, Vetten: 32,5 gram, Vezels: 15 gram

Traybake met kabeljauw