1 ei
beetje olie
Kluts het ei goed los in een kom.
Verhit de olie in een koekenpan op laag vuur. Giet het eimengsel in de pan en kantel de pan zodat het eimengsel goed uitgespreid is.
Bak de eiwrap in 1 - 2 minuten gaar en leg daarna op een bord.
• Vul de eiwrap met 2 el hüttenkäse, 20 gram rucola, 75 gram gerookte makreel, 5 gram fijngesneden dille en 1 tomaat in plakjes.
• Gebruik 3 plakjes gerookte kipfilet, 20 gram veldsla, ½ avocado in plakjes, 20 gram zongedroogde tomaatjes en 5 gram fijngesneden (blad)peterselie als vulling.
• Snijd 1 voorgekookte rode biet in plakjes en verkruimel 60 gram verse geitenkaas. Vul de wrap met 25 gram spinazie, de biet en de geitenkaas en maak af met 5 gram muntblaadjes.