20 -25 minuten
100 gram kipfilet
2 eieren
1 kleine courgette
100 gram sugarsnaps
75 gram taugé
20 gram ongezouten pinda’s
1 el sojasaus
1 tl sambal
1 sjalot
1 teentje knoflook
Olijfolie
Wil je meer koolhydraten toevoegen, kies dan voor volkorennoedels of voor zilvervliesrijst.
Meng de kipfilet met de sojasaus en de sambal.
Snijd het sjalotje in halve ringen en de knoflook in dunne plakjes.
Maak van de courgette noedels met een spirelli of snijd in dunne sliertjes.
Verhit een scheutje olie en in een pan en fruit de sjalot en knoflook kort aan.
Voeg de kipfilet en de sugarsnaps toe en roerbak circa 4 minuten.
Kluts de eieren los in een kom. Voeg de courgette noedels toe en giet het eimengsel erover. Roer goed door, zodat het ei door het hele gerecht gaat stollen.
Laat het ei in 2 minuten garen.
Hak de pinda’s en koriander en strooi deze samen met de taugé bij het opdienen over de Pad Thai.
Voedingswaarden kcal: 560
Koolhydraten: 17,5 gram, Eiwitten: 47,6 gram, Vetten: 31,7 gram, Vezels: 7,4 gram