10 minuten
75 gram dungesneden rosbief
20 gram pijnboompitten
20 gram Parmezaanse kaas vlokken
100 gram cherrytomaten, gehalveerd
50 gram gemengde sla
1 el extra vierge olijfolie
1 el zwarte balsamicoazijn
1 bosui, in dunne ringen
2 el kappertjes, fijngesneden
Budgettip:
Vervang de pijnboompitten door noten of andere pitten die je in huis hebt.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de pijnboompitten goudbruin. Haal uit de pan en laat iets afkoelen.
Meng de extra vierge olijfolie met de zwarte balsamicoazijn en de kappertjes tot een dressing. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Leg de gemengde sla en de cherrytomaten op een bord en leg daar de plakjes rosbief op. Lepel de dressing over de salade en garneer met de pijnboompitten, de Parmezaanse kaasvlokken en de bosui.
Voedingswaarden per portie: kcal: 472
Koolhydraten: 8 gram, Eiwitten: 37 gram, Vetten: 30,5 gram, Vezels: 4 gram